Café restaurant
dorpszicht

Dorpsstraat 10
8167 NL OENE
0578 - 64 12 13
dorppost@hetnet.nl


Cafe Restaurant Dorpszicht OeneWelkom

Café Restaurant Dorpszicht is gevestigd in een authentiek pand, gelegen op een schitterende locatie in het pittoreske Oene, van oudsher bekend als het “klompendorp” van de Veluwe.

Beleef de gastvrijheid en ongedwongen sfeer bij Café Restaurant “Dorpszicht".

Café Restaurant Dorpszicht heeft een gezellig restaurant, met behoud van haar authentieke uitstraling, waarin wij u graag welkom heten voor; een heerlijk kopje koffie, borreltje, lunch of een avondje uit dineren.

Daarnaast heeft Dorpszicht een zaal waar voor groepen van 15 tot 200 personen een verjaardag, jubileum of andere aangelegenheid kan worden gevierd. Kijk voor de mogelijkheden verder op de site of neem telefonisch contact met ons op.

Ook is er een slijterij en een cafetaria gevestigd in het pand van Dorpszicht. In de cafetaria kunnen bestellingen (telefonisch) worden doorgegeven tijdens de openingstijden.

Nieuwe menukaart


De lente is er weer en dat betekent weer een nieuwe kaart! Heerlijke gerechten staan er weer op, een greep uit het assortiment; duo van lam , kalfslever en een stoofpotje van kip. Ook de specialiteit van het huis, Biefstuk van de haas, staat uiteraard op de kaart Reserveer alvast een plekje, u bent van harte welkom.

Wild Whisky Tasting Oene


7 oktober is het weer zover; The Wild Whisky Tasting! Henri Goossen is 'The Wishky Teacher' die u meeneemt in de wereld van de whisky's. Hij zal een professionele whiskyproeverij verzorgen onder het motto: Nosing-Tasting-Entertaining. Naast proeven, worden er ook streek- en wildhapjes geserveerd. Deze hapjes worden aangeboden door café-restaurant Dorpszicht en slagerij Ter Weele in Oene. Na afloop kunt u nagenieten van live Ierse folkmuziek. De vergoeding voor de proeverij met zes verschillende whiskysoorten inclusief de begeleidende hapjes bedraagt 20 euro per persoon. Opgave via de mail, Henk Nooteboom: hnooteboom@hotmail.com.

Openingstijden


Hemelvaartsdag zijn wij de gehele dag geopend. Eerste Pinksterdag zijn wij gesloten, tweede Pinksterdag zijn wij geopend.

Restaurant/Café
Maandag, dinsdag & donderdag t/m zaterdag van 11:00 - 00:00 uur.
Zondag van 11:00 - 21:00 uur.
Woensdag zijn wij de gehele dag gesloten.

Keuken/Cafetaria
Maandag, dinsdag, donderdag t/m zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur
Zondag van 12:00 tot 19:00 uur
Woensdag gesloten

U kunt ons bereiken op:
Telefoonnummer: 0578-641213


"De lekkerste biefstuk van Nederland"

Telegraaf, door Felix Wilbrink. Lees verder

Happen en Trappen

Zin om een lekker dagje te fietsen en een hapje te eten? Dit kan. Wij doen namelijk mee met Happen en Trappen.

De naam “Happen en Trappen” zegt het eigenlijk al, u gaat een heerlijke dag fietsen en tijdens uw fietstocht kunt u gebruik maken van een 5-gangen diner. Iedere route is ontwikkeld door lokale mensen, die ervoor zorgen dat u de mooiste plekjes van de streek passeert. Dit 5-gangen diner gaat in etappes, want u fiets van gerecht naar gerecht. Deze route kunt u doen voor € 39,95, alleen de drankjes zijn niet inbegrepen. De restaurants ontvangen u graag en er wordt dan ook rekening met uw komst gehouden.

Hoe ziet een dagje Happen en Trappen eruit?
U begint met een koffie en gebak. Daarna trapt u in de richting van het voorgerecht. Hierna gaat u op weg naar een smakelijk soepje. Vanuit hier trapt u weer verder voor het hoofdgerecht. De laatste tussenstop is voor het dessert. Na het dessert fietst u terug in de richting van het startpunt.

Hoe kan ik reserveren voor deze route?
U kunt via de site van Happen en Trappen reserveren. De link naar de routes staat hieronder aangegeven.

Tijd voor de Veluwe
https://www.happenentrappen.nl/route/134

De eindeloze IJsselvallei
https://www.happenentrappen.nl/route/141
donker

 

Thee

 

pand